tiistai 12. tammikuuta 2016

Metsikkö

Meillä oli käynyt PENTIKistä väkeä kertomassa että he halusivat meidän suunnittelevan heille trendipisteen uutta tuotettaan varten. Samalla he antoivat meille tehtäväksi suunnitella heidän koko myymälän uusiksi mutta siitä kerronkin toisessa postauksessa.

Suunnittelu tehtiin yksilötyönä, joten minulla oli enemmän vapautta käsissäni.

Metsikkö on aina kiehtonut minua ja näänkin ne synkkinä ja satumaisina paikkoina, joten tämä työ oli mielestäni hyvin mielenkiintoinen.

Kuningas ideanani oli vanha puinen talo metsän keskellä.

Ensimmäisenä lähdin liikkeelle liitutaulusta, jonka aluksi piirsin mustekynällä paperille. Sen jälkeen otin siitä kuvan ja siirsin Autodesk Sketchbook -sovellukseen jossa piirsin sen puhtaaksi ja tein siitä sen näköisen, että se olisi piirretty liidulla liitutaululle.

Sen jälkeen aloin piirtää kalusteita Illustratorilla. Kävin pentikin nettisivuilta etsimässä puisia huonekalujaja pientä muuta rihkamaa mitkä sopivat taloon metsän keskellä.

Ensiksi tein kohtisuoran kuvan ja sen jälkeen yläkuvan ja lisäsin molemmat planssiini sekä tyyylikorttiini laitoin vanhan metsän elementtejä. Valitettavasti en kerennyt ottaa kuvia siitä ennen kuin se imaistiin koulumme syövereihin.

Työtäni ei valittu koska he etsivät itse metsää myymälän sisälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti