perjantai 9. syyskuuta 2016

Ensimmäinen viikko

Ensimmäinen viikko koulun Graafisella puolella sujui mukavasti. Työtä on riittävästi ja tunnelma on leppoisa.

Ensimmäisenä päivänä minulle esiteltiin työpaikkani joka on pieni ja hiljainen nurkkaus missä sain tehtyä rauhassa töitäni. Ensimmäiset puoli tuntia meni koneen päivityksiin ja mukauttamiseen. Sain myös koululta lainaksi piirustusalustan, jota oli hankala käyttää. Toinkin lopulta oman alustan mukaan. (Vaikka joudunkin raahaamaan sitä aina mukanani koulusta kotiin ja toisin päin)

Ensimmäisenä minulle puhuttiin Turvaoppaan päivityksestä, jonka tekisin kokonaan itse. Kävimme kokouksessa läpi mitä sisällöstä muutettaisiin, mitä tarkistettaisiin ja mitkä jätettiin kokonaan pois. Itselläni oli vapaat kädet visuaalisen ilmeen kanssa.

Aloitin oppaan yläosasta, josta löytyy itse toimintaohjeet. Alaosan jätin myöhemmäksi, koska minun piti odottaa rakennusten pohjapiirrustuksia poistumisteitä varten. Aluksi yläosan suunnittelussa iski luomisen tuska, jonka aikana vain heittelin osia ympäriinsä, kunnes saisin varsinaisen idean. Lopuksi kyllästyin odottamiseen ja lähdin hakemaan ideoita pinterestistä.

Pinterestistä tultuani aloin luomaan aaltokuvioita joista lopuksi tuli tulimuodostelma. Lisäsin myös 112:n taustalle täyttämään tyhjää tilaa. Koetulostaessa huomasin, että tulostin luo ylimääräiset valkeat reunat, jonka vuoksi jouduin siirtämään logoa ja otsikkoa.

Loppuviikolla sain myös tehtäväksi suunnitella koulun omalle ravintolalle ja kahdelle kahvilalle logot joita väsäsin sitten loppuviikon. En kuitenkaan saanut niitä valmiiksi perjantaihin mennessä, joten jatkoin niitä seuraavalla viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti