keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

kaverijohtajuus

Meille annettiin tämä linkki josta löytyy paljon luettavaa. Sen perusteella meidän piti kirjoittaa mikä on kaverijohtajuus ja mitkä ovat siihen liittyvät tärkeät elementit joten:

Ensinnäkin varmaan tärkeimpänä elementtinä on itsensä johtaminen. Se tarkoittaa että pitää tietää milloin aloittaa hommat eikä jätä niitä viimetinkaan. Johtaja tietää myös milloin lopettaa eikä kuluta itseään loppuun. Eli toisinsanoen tekee työtä vastuullisesti.

Johtajan on myös kohdeltava muita kuin ihmisiä. Vaikka alaisesi eivät ole yhtä korkeassa asemassa kuin sinä, he ovat silti ihmisiä joilla on tunteet, joten ethän suotta särje niitä.

Positiivinen asenne. Kannusta muita. Jos jokaista epäonnistumista kytätään, eivät he uskalla edes yrittää. Kavereita pitää kannustaa onnistumaan ja yrittämään. Sen myötä yleensä ihmiset tekevät asioita paremmin.

Johtajuus ei ole palkinto vaan se pitää ansaita joka päivä. Johtajan pitää tehdä työnsä hyvin. Johtajuuden titteli ei anna laiskuutta anteeksi vaan hommat pitää tehdä vastuullisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti