torstai 19. marraskuuta 2015

Vahakankaat

Myymälään tuli paljon kaikenlaista jouluisaa tavaraa, mukaan lukien uusia vahakankaita. Noh. Työnantajani oli laittanut minut ja apuopettajani Taijan asialle laittamaan kaikki vahakankaat paikalleen houkuttelevan näköisiksi.

Ensimmäisenä katsoimme kaikki kesäiset vahakankaat pois hyllyiltä ja veimme ne varastoitavaksi. Jätimme kuitenkin kaikki kankaat jotka olivat ajattomia. Seuraavaksi avasimme paketit ja katsoimme minkä näköisten kankaitten kanssa työskentelemme. Paketissa oli mm. perus porokuviollinen vahakangasrulla ja sydänkuvioinen ihan kangaskangas.

Aloimme Taijan kanssa laittaa rullia telineeseen.
 
Kun saimme kaikki rullat paikoilleen aloin miettiä värijärjestystä. Kaupan mukaan kaikki "kangaskankaat" kuuluu ylös ja onneksi kaikki semmoiset olivat vaalean ruskeita. Aloin järjestellä vaaleita ylös a punaisimmat tuli alas. Syynä siihen oli että vaalean ruskea on aika huomaamaton väri jos sitä ei laita silmien tasolle ja punainen taas pistää silmään mikä saa asiakkaan huomion vaikka onkin alhaalla. Toisella puolella taas vihreät tuli alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti