perjantai 20. marraskuuta 2015

Isänpäivä Piste

Isänpäivä oli lähestymässä ja myymälään tuli uusia kaulluspaitoja, joten työnantajani pisti minut tekemään luokkakaverini kanssa hot-spottia isänpäivän myyntiin.

Ensimmäisenä aloimme luokkakaverini kanssa miettiä, mitä isä haluaisi lahjaksi. Lopputuloksena oli monenlaisia hygieniatuotteita, kuten deodorantti ja shamppoo. Aloimme myös miettiä värejä jotka sopivat kauluspaitojen kanssa. Paidat olivat pääsääntöisesti ruudullisia ja päävärit olivat sininen, valkoinen ja musta. Jossain niistä kauluspaidoista oli kuitenkin pieniä punaisia raitoja, joten päätimme kuskata vähän myös punaisen sävyisiä tuotteita.

Alommie luokkakaverini kanssa tuoda erilaisia tuotteita ja päätimme, mitkä niistä sopivat tarpeeksi hyvin teemaan sekä väreihin. Tuotteita oli mm. deodorantteja, Hiusgeeliä, partahöylä sekä "Isännän" Hygienia pakkaus.

 Laitoimme vielä miesten aamutohveleita alas ja toimme muutaman suklaarasian hyllyn viereen. lopulta toimme vielä isänpäiväkortit selventämään että tästä saa ottaa isälle mukavan lahjan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti