torstai 19. marraskuuta 2015

Lelujen Massapiste

Toisiksi viimeisellä viikolla minut laitettiin muitten työssäoppijoitten kanssa laittamaan lelujen massa-aluetta kuntoon. Mukana oli luokkakaverini ja merkonomin puolelta yksi työssäoppija. Massa-alue oli jo puoliksi koottu, joten aloitus oli hiukan helpompaa.

Aloimme merkonomiopiskelijan kanssa kuskata lautapelejä erikseen lelu-pisteeltä massa-alueelle, jonka jälkeen kuljetimme niitten lavan niitten perässä ja lastasimme lautapelit siihen takaisin.

Seuraavaksi meille oli annettu ohjeeksi järjestää poikien ja tyttöjen lelut erikseen, että toisessa päässä oli tyttöjen ja toisessa poikien. Lelut oli jo valmiiksi järjestelty, mutta ne olijärjestelty niin, että tyttöjen oli toisella puolella ja poikien toisella. Lautapelit piti myös järjestää massa-alueen päätyyn, joka oli hieman hankalaa niiden määrän takia.

Kun saimme lautapelit kuntoon, siirryimme tyttöjen leluihin. Joukossa oli mm. erilaisia meikkipäitä, nukkeja ja pieniä pehmokoiria. Koirien joukosta löytyi myös hyppivä mopsi liiketunnistimella, joka hankaloitti järjestelyä huomattavasti, koska se alkoi hyppimään kun sitä siirsi, sekä sitä ei voinut laittaa semmoiseen paikkaan missä se olisi hyppinyt itsensä kumoon.

Päätimme jättään poikien ja tyytöjen väliin sukupuoli neutraaleja leluja, kuten esimerkiksi soittimia.

Poikien puolta sainkin yksinäni järjestellä, koska muut työssäoppijat olivat jo päässeet kotiin. Järjestelyä hankaloitti se, että poikien leluja oli huomattavasti vähemmän kuin tyttöjen. jouduin sitten kuskaamaan hyllyiltä lisää tavaraa massapisteille.

Saatuani massa-alueen järjesteltyä, pyysin vakituista työntekijää tulostamaan leluille hinnat ja pääsin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti