keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Tapettinäyttö

Pertinaxin tapettien jälkeen opettajat antoivat näyttötyöksi suunnitella kolme muuta tapettia, joihin he itse antoivat raportin koot ja aiheet. Itselleni sain vapaat kädet miettiä kohderyhmä ja tarkoitus.

Ensimmäisenä aiheena oli Marokko. Raportin koko oli 20x20 senttimetriä ja aiheena mietin joko kylpylää tai Marokko-henkistä ravintolaa.

Työvaiheista ensimmäinen oli käydä netissä hakemassa ideoita kuvioista ja väreistä. Lopputulos ei opettajien mielestä ollut tyydyttävä, sillä se ei muistuttanut tarpeeksi Marokkoa. Olen samaa mieltä nyt kun katson sitä tässä.

Toisena aiheena oli "Valuvat vanukkaat". Raportin koko oli 20x80 senttimetriä ja ajattelin tapetin tulevan lastenhuoneeseen.

Aluksi rupesin luonnostelemaan paperille teepannua. Aihe muistutti minua Liisa Ihmemaassa -teekutsuista. Raportti onnistui muuten hyvin paitsi mielestäni kuviot olivat liian isoja. Opettajat olivat antaneet kiitosta, mutta myös kommentoineet kuinka paljon käytin aikaa tähän tapettiin.

Viimeisenä aiheena oli Trump ja Meksikon muuri. Raportin koko oli 60x60 senttimetriä ja ideana oli pistää tapetti presidentin kesämökkiin.

Kävin netissä hakemassa mielipiteitä muurista ja ylipäätään Trumpista ja loin niistä kantaa ottavan kokonaiskuvan. Tapetti oli kuitenkin aloitettu vasta eräpäivän jälkeen, joten jouduin hutaisemaan tämän niin nopeasti kuin vain pystyin. Tuloksena oli hiukan huonosti ajateltu värimaailma sekä huonosti leikattu raportti.

Näytön valmistettua tulostimme tapetit seinille kaikkien nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti