maanantai 29. helmikuuta 2016

Työpaikkana Valintatalo

Työssäoppimaan taas! Tällä kertaa paikkana on Valintatalo, joka on mukava pikku lähikauppa pahkavuoressa.


Valintatalo on ulkoapäin hyvin yksinkertainen. Sisäänkäynnin ikkunateipit ovat siistejä ja käyttävät myymälän päävärejä. Aukioloajat ovat myös siistit ja selkeästi kijoitettu. Sisäänkäynnin ovissa mainostetaan Pinssiä.

Valintatalon päävärit ovat sinivihreä sekä oranssi, jotka näkyvät logossa ja kaupan sisustuksessa. Myymälän valaistus ja värit ovat mukavan viileitä sekä luovat kotoisan ja suomalaismaisen tunnelman. Tuotteet ovat ryhdikkäästi hyllyillä.

Kauppa myy pääsääntöisesti päivittäistavaratuotteita, eli ruokaa, pesuaineita ja sensemmoisia. Kaupassa myydään myös kukkia, pieni valikoima vaatekappaleita, astioita sekä vähän puutarhakalusteita. Valintatalon yksi päätuotemerkeistä on Eldorado-tuotteet.

Kaupan asetelma on Grid Layout elikkä ruudukko asetelma, josta ihmisten on helppo löytää tarvittavat tuotteet. Hyllynpäätyjen yläpuolelta löytyy mainoksia ajankohtaisista alennuksista, uutuuksista ja muista tarjouksista. Hyllynpäädyissä on yleensä sesonki- sekä alennustuotteita.

Kaupan ilmassa leijuu vastapaistetut leivokset, jotka sijaitsevat heti sisäänkäynnistä tultaessa. Tuoksu täyttää koko kaupan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti