torstai 13. lokakuuta 2016

Avoimet Ovet

Tämän työssäoppimisen päätavoite oli päästä kiertämään ympäri koulua ja ottamaan eri aloilta kuvia. Ja mikä parempi ajoitus sille onkaan kuin Avoimet Ovet -tapahtuma!

Aloitin ensin Hyvoninkadulta, jossa vähän kiertelin ympäriinsä ja tutustuin siihen mitä oli tarjolla. En ole myöskään niitä sosiaalisimpia ihmisiä, joten hiukan ujostutti ottaa eri henkilöistä kuvia.

Kierreltyäni hetken aikaa päätin siirtyä toiseen rakennukseen Taitajankadulle, jossa näin ryhmän kiertämässä. Päätin sitten sulautua joukkoon ja seurata heitä, kunnes he olivat kiertäneet koko rakennuksen. Vaihdoin siinä välissä pari kertaa ryhmää.

Kamera piti palauttaa ennen päivän päättymistä, joten loppupäivästä vain kiertelin ja katselin paikkoja ja tutustuin muihin kouluni aloihin.



Seuraavana päivänä kuvat siirrettiin koneelle ja sain katsoa mitkä niistä olivat hyviä, huonoja ja mitkä tarvitsivat muokkausta. Suurimmasta osasta kuvista oli liian punaisia ja voin sanoa että onneksi meillä on Photoshop, jolla voi muokata kuvia. Osa kuvista olivat kuitenkin niin huonoja, ettei niitä edes muokkaamalla saa kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti