maanantai 22. toukokuuta 2017

Ruokailuvälineiden Hyllykuva

Työkaverilleni annettiin ruokailuvälineistä uusi hyllykuva ja minä sain auttaa hyllyn kokoamisessa. Uuden hyllykuvan ideana oli saada lasten välineet samaan hyllyyn ja poistotuotteet vastakkaiseen.


Aloitin oikeasta reunasta, josta sain tiivistettyä tuotteita. Keräsin matkan varrella kaikki poistotuotteet laatikkoon, jonka myöhemmin vein varastoon ja samalla kyydillä meni myös ne tuotteet, jotka eivät enää mahtuneet hyllyyn. Kun olin saanut tuotteet oikeaan järjestykseen, siirsin vielä niitä sen verran, että jokaisella olisi oikean kokoinen väli viereisestä tuotteesta. Lopuksi otin vastakkaisesta hyllystä lasten välineet ja laiton ne paikoilleen.

Kun sain piikit ja niihin kuuluvat tuotteet hyvin, etenin hyllyihin. Siirsin tuotteen oikeammalle ja katsoin, että jokaisen rivin kohdalla oli tasainen määrä tuotteita. Vasemmalle puolelle jäi tyhjää tilaa tuotteille, jotka eivät vielä silloin olleet saapuneet.

Pari päivää myöhemmin kävin hakemassa varastosta poistuneet tuotteet, jotka sitten sain vapaasti asetella vastakkaiselle hyllylle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti