tiistai 23. joulukuuta 2014

Teboil Kivihovi

Teboil on suuri yritys ketju joka aloitti toimintnsa vuonna 1934. Sen alkuperäinen nimi oli muuten "Trustivapaa Bensiini" tai vain TB. Kyseinen huoltoasema on ollut myös venäläisten omistuksessa.

Teboil käyttää pääväreinään punaista, sinistä ja valkoista. värit ilmenevät mm. yhtiön logossa ja sisustuksessa.

Astuessa sisään tulee vastaan monenlaisia tuoksuja mutta helposti erottuvin on varmaan Hesburgerin hamburilaisten ja ranskalaisten tuoksu sekä buffet ruoan ja kotipizzan erottaa helposti.

Huoltoasemalla on kolme sisän käyntiä: Molemmilla puolilla rakennusta on pääsisäänkäynti (Tai en oikeastaan ole varma kumpi niistä on se varsinainen pääsisäänkäynti...) ja takana löytyy ovi bussipysäkille. Kuvassa näkyy käytävä takaoven ja läntisen pääoven välissä jota koristaa kattoikkunat.

Huomioithan että käytävän seinillä on kivikautisia maalauksia (Niitä ei valitettavasti näy tuossa kuvassa)

Kauppaan tultaessa huomaa pehmeän valaistuksen ja että tuotteet ovat päsääntöisesti sotilaallisessa järjestyksessä. Myymälän layout ohjaa asiakkaat kieputellen ja kiemurrellen kaupan läpi. tosin kulkureitti on erillainen jos tulee ravintolan puolelta.

Kaupassa on selvät ryhmittelyt tuotteille esim. fazerin ja cloettan suklaalevyt eivät ole ihan sikin sokin kauppahyllyillä.

Kaupan ja ravintolan välissä on myös kukkaskoju mistä pystyy ostamaan laadukkaita ja hyvin kasvatettuja kukkasia.

Teboilin nettisivulla käytetään samaa värimaailmaa ja sen tunnistaa heti Teboilin nettisivuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti