keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Hae Visualisti

Visualistien mainos on jo jonkin aikaa nököttänyt meidän ikkunassamme. Siinä oli myös ongelmana näkyvyys, vaikka se olikin muuten ihan hyvän näköinen.

Työtehtävää antaessa minulle ei annettu varsinaista deadlinea, joten aloitin ideoinnin hyvin rennosti ja kokeilemalla erilaisia elementtejä ja miten ne voisivat toimia.

Aloitin luomalla symmetrisiä ja suoria kuvioita tuomalla huomion tekstiin. Loin pehmeyttä ja lempeyttä vaaleanpunaisilla sävyillä. Kesken kaiken ideoinnin tajusin, että Illustratorilla on läpinäkyvyys-työkalu, jolla on mahdollista määrittää miten kappaleet sulautuisivat kuvaan. Sillä tavalla loin vahingossa vuoren huipun.

Liimasimme julisteen ikkunalle vanhan tilalle. Siinä huomasimme miten värit sulautuivat toisiinsa luoden tunkkaisen tunnelman.

Parannuksena minua pyydettiin hakemaan kirkkaampia ja räikeämpiä värejä, sekä pistää teksti valkoiselle taustalle. Ongelmana oli kuitenkin kappaleiden sulautuminen, jonka vuoksi jouduin tekemään palaset uusiksi. Löydettyäni hyvät värit, kävin vielä läpi Illustratorin valmiita väripohjia, jos niistä olisi löytynyt hyviä filtereitä ja kyllä vain. Lisukkeeksi laitoin vielä hennon valkean hehkun joka antoi julisteelle raikkautta.

Suurin ongelma tässä projektissa oli se, että olin laittanut edellisen julisteen kiinni kaksipuolisella teipillä, jota oli melkein mahdotonta saada irti ikkunasta ilman skrapaa ja tärpättiä. kaikkien teippien poistamiseen meni kokonainen päivä, mutta loppupäivästä saimme julisteen kuitenkin pystyyn ohikulkijoiden nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti