torstai 25. elokuuta 2016

Liikkumaan

K-Citymarket-viikon jälkeen ajattelin saavani pari päivää vapaata, mutta niin ei ollut. (En edes tiedä mikä sai minut ajattelemaan sillä tavalla...)

Sain loppuviikon hommaksi piirtää kynnenen liikunnallista lapsihahmoa. Opettajat listasivat minulle, mitkä liikuntalajit piirrän. Tehtävä oli hiukan haastava, koska itse olen tottunut piirtämään pelottavia hahmoja ja tällä kertaa piti sen sijaan piirtää hauskoja.

Aloitin luonnostelulla paperille. Tein hauskan näköisiä piirretyn tyylisiä piirroksia ensin lyijykynällä mutta vaikka kuinka yritin, en siltikään pystynyt vastustamaan pieniä anatomisia yksityiskohtia. Sen jälkeen läpipiirsin luonnokset tussilla yhtenäisellä viivalla läpikuultavaan paperiin, joka antoi niille hupaisan näön.

Seuraavana aamuna skannasin ne ja viimeistelin ne illustratorilla, jossa poistin turhan taustan ja ylimääräiset harmaat kohdat.


Olin itse tyytyväinen miltä piirrustukset näyttävät ja myös opettajat olivat tyytyväisiä. (Tennispelaaja oli kyllä ylivoimaisesti minun lemppari.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti