tiistai 28. huhtikuuta 2015

Aivojen tyhjennys

Viime perjantaina kouluun tultaessa olin valmistautunut kovaan uurastukseen ja rankkaan työntekoon ja asiakastöihin. mutta kun tulin paikalle, sanoi opettaja että tämä päivä tulee olemaan eskaripäivä. Saatiin heitellä maalia, maalailla sormilla ja piirrellä sanomalehdistä kuvia. Teimme monia pisteitä erilaisilla tehtävillä. Vaikka kyseessä oli nimenomaan aivojen tyhjennys tulevaa asiakastyötä varten, oli silti todella inspiroiva olo kaikkien maalien ja kynien keskellä.

Ensimmäisessä työpisteessä piti roiskia maalata ja valuttaa luoden kukkasia, sydämiä, timantteja ja pilviä. Pilvet ja valuttaminen eivät oikein onnistuneet mutta hyvähän siitä tuli. Hiukan sotkin mutta mitä tuosta. olihan päivän aihe eskari meinikni. Tämä piste oli minun suosikki pisteeni.

Seuraavassa pisteessä maalattiin telalla ympyröitä, kuutioita ja monikulmioita. Asiaa hankaloitti se, että pieniä teloja ei ollut.

 Seuraavassa pisteessä Luonnostelimme kuvia sanomalehdistä ja maalasimme ne sormin. Ihan mitkä tahansa kuvat oli hyväksyttyjä kunhan vai jotain. Itse etsin enimmäkseen ihmisiä kuten näkyy.

Seuraavassa pisteessä aiheena oli 'doodle'. Doodlen ideana oli piirtää yksittäisillä viivoilla piirroksia mutta itse kokeilin piirtää vain ja ainoastaan yhdellä viivalla piirroksen. Siinä sattui piirtämään kaikkea mielenkiintoisia.

 Viimeisenä pisteenä piti piirtää kahdellakymmenellä eri tavalla ihminen sanomalehden läpi. Itse erehdyin ja luulin että kyseessä
 oli värittämis tekniikka mutta noh... Väiläkö sillä enää tässä vaiheessa.

Siinä vaiheessa kun muut lähtivät kotiin, Palasin ensimmäiselle pisteelle roiskimaan maalia. Se kun on niin hauskaa vaan heittää maalia ja nähdä miten se leviää paperille.

Ja bonuksena vielä tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti